Imaginacio




                1. Escriu una història, mínim 20 línies, on apareguin els següents personatges: un llibre, una capsa

 màgica, un nin i una ovella. Imaginació al poder!

Era una vegada un nin, el seu nom era Carles, un dia Carles va anar a la llibreria del poble per comprar-se un llibre que li feia molta d'il·lusió, i que havia estalviat els diners ell durant 2 mesos per compra-se'l.
Aquest llibre es deia "La imaginació i la capsa màgica"; el Carles després de sopar va pujar a l'habitació per comensar a llegir el llibre que havia comprat pel matí. El llibre contava la història de una nina que es nom Júlia i tenia una ovella, ella venia de una família pobre que casi no tenien per menjar, i els seus pares volien matar la ovella per tenir alguna cosa amb la que alimentar-se, però era la millor amiga de la seva filla, i varen decidir dir-li a la nina que si amb dos dies la ovella no havia tret profit a res la matarien perquè ja no els quedava res de menjar, ni diners, la Júlia es va posar molt trista i va decidir anar a fer una volta amb la seva ovella per dins del bosc, quan duien una estona caminant, que ja tornaven cap a casa, al terra varen trobar una capsa amb una nota que posava, amb la teva imaginació pots fer el que et proposis, aqueixa capsa era una capsa màgica!
La Júlia va arribar a casa i li va dir a la seva mare: -Mira mare el que he trobat fent una volta amb la ovella. La mare es va sorprendre molt quan va veure que podies treure el que volies de aquella capsa, i així la ovella i la Julia van resoldre la situació familiar en la que estaven, i els pares de la Julia no van haver de matar la ovella.
Quan Carles va acabar de llegir el conte, va tenir la idea de fer una capsa màgica ell també per quan es trobes en situacions complicades, anar-hi i preguntar-li solucions a la capsa, i així va ser com Carles solucionava tots els seus problemes de ara en endavant, amb una capsa màgica i la seva imaginació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els neologismes i abreviacions

La dièresi

Elogi de viure