ART dossier tema 7

  1. Cerca imatges i comenta-les:

      





Resultat d'imatges de François Rude, La Marsellesa
L'escultura romàntica segueix uns postulats molt semblants a la pintura, però mai va aconseguir la seva esplendor ni la seva riquesa compositiva. No va tenir genis com Goya o Delacroix, però si va tenir un ampli camp de realitzacions a París i en general a la França del període post-napoleònic.







 -François Rude, La Marsellesa

                                           
Resultat d'imatges de L'òpera de París

-L'òpera de París

       L'Académie Royale de Musique va ser la primera institució operística permanent a França. Va ser creada per Lluís XIV el 1699. Va exercir un monopoli sobre totes les produccions operístiques del país fins al segle XIX. Ha canviat algunes vegades de nom, però és coneguda familiarment com a Òpera de París.









Resultat d'imatges de El Parlament de Londres                                                                         -El Parlament de Londres

      El Palau de Westminster està situat a la riba nord del riu Tàmesi, a la Ciutat de Westminster, a Londres, a prop d'altres edificis governamentals a Whitehall.







Resultat d'imatges de La Torre Eiffel -La Torre Eiffel     

  És una torre formada per una estructura reticulada de ferro colat,        situada a París. Fou erigida amb motiu de l'ExposicioUniversal    que se celebrà a París l'any 1889, segons el disseny de                     l'enginyer Alexandre Gustave Eiffel, i va suposar una fita decisiva     en la construcció amb ferro.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els neologismes i abreviacions

La dièresi

Elogi de viure