La meditació i l'esport d'èlit

Resultado de imagen de meditacion

  1. Cerca informació sobre diferents esportistes d'èlit que emprin la meditació en el seu dia a dia. Un d'ells seria, per exemple, Pau Gasol.

 Lebron James-->  Un dels millors jugadors de bàsquet del món ha transformat el seu joc en els dos últims anys. Els comentaristes esportius afirmen que sembla més calmat i eficaç, controlant totes les situacions del joc.




 Emilio Butragueño-->  Estrella del Real Madrid durant els 80 i els 90, i un dels jugadors més sorprenents per la seva habilitat en el regat curt, practicava la meditació i el ioga de la mà del mestre Ramiro Calle.



 Derek Jeter-->
  És un dels jugadors més estimats pels aficionats al beisbol. El 2012 va manifestar que cada matí practica la meditació durant una hora com a part de les seves rutines diàries.



Barry Zito-->  El pitcher esquerrà no només practica la meditació sinó que la promou públicament: al maig de 2013 va participar amb el director de cinema David Lynch i amb l'actor Russell Brand en una meditació col·lectiva en un institut de Sant Francesc. Aquesta meditació forma part del programa municipal "Temps de Calma" l'objectiu és ensenyar als estudiants a superar l'estrès mitjançant tècniques de meditació transcendental.

 Misty May-Treanor i Kerri Walsh-->  Les famoses jugadores de vòlei platja han utilitzat la meditació per aconseguir medalles en tres jocs olímpics consecutius. en el seu cas va ser el psicòleg Michael Gervais qui les va iniciar en el ioga, la meditació i les visualitzacions

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Els neologismes i abreviacions

La dièresi

Elogi de viure